Perstekst - lang

Na een zeer gesmaakte passage in 2016 en een succesvolle eerste editie van ‘n Zwartn Frak, in maart, organiseert WatouDou op 27 mei opnieuw Waves of Joy.

Liefhebbers van new wave worden er verwend met live optredens van Curtis en EX-RZ (ex-Red Zebra). Dit in de leuke en charmante parochiezaal te Watou.

Met veel lof en overgave brengt Curtis ode aan Joy Division en overleden zanger Ian Curtis. Dit is ongetwijfeld dé beste tribute band in het genre. Vorig jaar werd de doortocht van Curtis in Watou enorm gesmaakt, hierdoor mag Watou het viertal nogmaals verwelkomen.

Zo’n 6 jaar terug splitte Red Zebra onverwacht. Zanger Peter Slabbynck koppelde zich aan gitarist Frits Standaert onder de naam EX-RZ. Met tal van optredens in binnen- en buitenland hield EX-RZ de muziek van Red Zebra levendig en brachten ze ook nieuwe nummers. Hoogtepunt was een reeks van 35 mini-optredens in één maand tijd in de living room van fans. Nu Red Zebra terug bijeen komt, betekent dit het einde van EX-RZ, al blijven Peter en Frits meer dan waarschijnlijk in de toekomst nog samenwerken. Ze willen met EX-RZ nog een allerlaatste keer stevig vlammen en wel op 27 mei in Watou.

Na afloop zorgt newwave-dj Nick Mertens met zijn zorgvuldig uitgekiende collectie aan eightiesplaten en zijn onuitputtelijke muziekkennis en -smaak ervoor dat het publiek aan de dansvloer gekluisterd blijft. Nick Mertens is de bezieler van Shadowplay, het wekelijkse newwaveprogramma op Radio Katanga, de Aalsterse onafhankelijke radiozender.

Waves of Joy vindt plaats op 27 mei in Parochiezaal Watou. Tickets kosten €12 in voorverkoop.
Voor meer info en tickets: www.wavesofjoy.be of in café de Kikker te Watou.


Perstekst - kort

Tweede editie van Waves of Joy met live optredens van Curtis (Joy Division Tribute Band) en EX-RZ (ex-Red Zebra – afscheidsconcert). Afterparty met newwave-dj Nick Mertens.

Zaterdag 27 mei – Parochiezaal Watou
Info & tickets: www.wavesofjoy.be of café de Kikker Watou


Time table

We heten u welkom vanaf 19:30. Om 20:30 vliegen we er meteen in met EX-RZ. Hierna warmt Nick Mertens u wat op, zodat u volledig klaar bent om rond 22:00 te genieten van Curtis. Loop hierna zeker nog niet weg, want Nick Mertens heeft nog een ganse avond met steengoede plaatjes voor jullie in petto!


Alles op een rijtje

We lijsten u (in het kort) de where-abouts van Waves of Joy 2017 op. Klik op onderstaande icoontjes.

Datum

Waves of Joy 2017 gaat door op zaterdag 27 mei 2017.

Aanvangsuur

Waves of Joy 2017 start vanaf 20:00. De timetable wordt nog bekend gemaakt.

Prijs

Een ticket kost €12 in voorverkoop, en aan de deur €15. Wees dus tijdig met het kopen van uw tickets!

Locatie

De Parochiezaal bevindt zich in de Blauwhuisstraat in Watou. Een routbeschrijving vindt u hier.

Merchandise

Samen met uw ticket kunt u ook een tote-bag of een T-shirt van Waves of Joy aankopen.